Over mij

Gepubliceerd op 20 januari 2021 om 17:32

Ik ben Cherissa, ben 25 jaar en werk parttime als Virtual Assistant, dit doe ik vanuit huis. Hierdoor kan ik elke dag samen met mijn hond Zoë zijn. ;)

 

Naast mijn werk is sfeervideo's maken een grote hobby van mij. Dit doe ik al sinds 2014, maar sinds 2019 echt onder de naam Shots by Cherissa. Sindsdien heb ik al een aantal mooie video's mogen toevoegen aan mijn portfolio (al zeg ik het zelf 😛). Wil je hier meer van zien? Ik heb een aantal video's online staan! Bekijk daarvoor even mijn instagram, of ga naar de pagina portfolio waar een aantal video's te zien zijn.

 

Op deze site zal ik ook een blog bij houden, hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind, uit ik mijn mening, deel ik wat mijn interesse wekt of wat ik belangrijk vind om te bespreken.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.