Wat ik at op het TOOST Foodtruck Festival

Gisteren was ik samen met mijn familie & Amy op het TOOST Foodtruck Festival in Brielle. De eerste keer een foodfestival vlakbij huis!

We begonnen (zoals altijd) met een rondje lopen over het terrein om te bekijken wat het festival allemaal ‘te bieden’ had. Vervolgens maakte we allemaal een keuze en bestelden we ons eten. Al snel had ik besloten dat ik ging voor de Patatas Bravas met aglio olio, mede omdat Amy deze de dag ervoor al had gegeten en het erg lekker vond. Dat vond ik ook! Maar daar had ik natuurlijk nog niet genoeg aan ..

Er stond ook een poffertjes kraam, ik had al zo lang geen poffertjes meer op dat ik besloot deze als stevig ‘toetje’ te nemen. Kijk eens hoe lekker het eruit ziet!!! Met een dikke klont boter, ik hou dervan haha.

Een pluspunt van dit festival was dat ze geen gebruik maakte van betalen met muntjes, dus bij de kraampjes kon je gewoon met cash of pin betalen TOP!

Hoe was jouw weekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *