Beauty

Video: Polishing Peel gebruiken

15 september 2018

In deze video laat ik jullie zien hoe ik de polishing peel gebruik!

Duizenden mensen investeren geld en tijd in een oppervlaktebehandeling van hun huid. De Polishing Peel is een alternatief voor professionele behandelingen en geeft een frisse, gezonde teint! Het is klinisch bewezen dat Polishing Peel even effectief is als een professionele microdermabrasiebehandeling.

Je kunt genieten van een gladde huid zonder dat je er de deur voor uit hoeft! De Polishing Peel bevat pompoenenzymen die je huid verzachten en polijsten en bentonietklei om de dode huidcellen en toxines te verwijderen.

Ik vind het heel fijn om de polishing peel te gebruiken, ik zie en voel tijdens het gebruik duidelijk dat het vuil van mijn huid wordt verwijderd en erna kan ik meteen genieten van het resultaat. De polishing peel kun je twee keer per week gebruiken voor het beste resultaat.

Wil je meer weten over dit product? Stuur me dan even een berichtje op Facebook of een e-mail en dan kletsen we erover!

Liefs Cherissa

No Comments

Leave a Reply