Teisseire summer shoot: siropen zonder suiker!

img_2523_facetune_26.08.2017-162539.jpg Afgelopen week kreeg ik een heel leuk pakketje binnen! Als bloginsider van Jenny Alvares (@jennyalvares) mocht ik 2 suikervrije(!) siropen van Teisseire uittesten. Het gaat om de smaken aardbei & framboos en vlierbloesem.

25DA0C39-C9A1-4801-A6E2-6DA055AEB59D Naar beide smaken was ik erg benieuwd, maar ik denk dat ik naar de vlierbloesem het meest nieuwsgierig was. Met beide siropen heb ik een lekker en vooral simpel drankje gemaakt.

Aardbei-framboos smaak:
– Spa rood
– Teisseire
– Bevroren frambozen
– Citroen

Vlierbloesem smaak:
– Spa rood
– Teisseire
– Stukjes appel
– Limoen

Er moest ook een leuke challenge worden gedaan! Mijn zusje Shelly was het testpanel. Hiervoor had ik haar geblinddoekt, zodat zij niet kon zien wat zij precies ging proeven.

img_2530.jpg Eerst liet ik haar een stukje fruit proeven, dit had ze natuurlijk al snel geraden.

img_2529.jpg En vervolgens een van de twee drankjes die ik had gemaakt. We hebben erg gelachen want dat blinddoeken hadden we allang niet meer gedaan!

Dit is wat Shelly ervan vond: De aardbei vond ik lekker zoet, dat het drankje zonder suiker is was ik erg door verrast! De vlierbloesem was ook lekker zoet, wel wat frisser van smaak. Ik weet eigenlijk niet precies wat vlierbloesem is. Een bloem? In ieder geval vond ik het een beetje naar dille smaken!

Kortom, voor ons beide zijn deze smaken erg geslaagd! Ik vond het erg leuk om op deze manier een product te testen die ikzelf nog niet had geprobeerd. Bedankt Jenny! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *