Smaak Aan Zee Food Truck Festival

Afgelopen zondag heb ik het Smaak Aan Zee Food Truck Festival in Brouwersdam bezocht. Vorig jaar vond ik dit festival zo leuk dus ik had er vet veel zin in! Kijk je mee naar wat ik daar heb gegeten/gedronken?

Ik twijfelde heel erg tussen sushi of een rotirol. Je ziet het al, het is een rotirol geworden! Weer eens wat anders :) De rotirol was erg lekker & ik was blij dat ik hiervoor had gekozen. Het vorkje wat ik erbij kreeg brak meteen bij de eerste hap al af, ben daarna gewoon lekker met m’n handen verder gegaan ;)

Terwijl we aan het eten waren dacht mijn zusje dat de pizzabakker een leuk verhaaltje over haar pizza op d’r bord had geschreven. Maar niets was minder waar, Bas wou even iets laten weten haha! 

We hadden zin in een smoothie, ik kon kiezen uit een roze of groene variant (van beide klonken de ingredienten erg lekker). Ik ben toch maar voor de roze gegaan, wat ik overigens meestal doe .. 😋 Ook deze was erg lekker. Er zat onder andere soya yoghurt in, dat geeft het altijd zo’n apart en lekker smaakje! 

We hadden nog 1,5 munt over, daar konden we 3 (vegetarische) loempia’s van halen. Deze loempia’s smaakte veel en veel beter dan de vegetarische loempias die ik voorheen wel eens heb gegeten! Een hele goede smaak dus, top!

Ben jij wel eens bij Smaak aan Zee geweest?

1 Reactie

  1. Liesbeth
    21 juni 2017 / 11:57

    Super leuke foto’s Cheris en een gezellige tekst!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *