HOTSPOT: Altijd in de Buurt, Rotterdam

 Samen met birthday girl Vanisha bracht ik een bezoekje aan Altijd In De Buurt voor een lekkere lunch. Voor ons beide was het de eerste keer dat we hier kwamen. Het was een warme dag dus veel mensen zaten op het terras, wij kozen ervoor om binnen een kijkje te nemen.

Altijd In De Buurt is ongeveer 5 min lopen vanaf het Centraal station van Rotterdam. Binnen hangt er een gezellig sfeertje met leuke muziek & lief personeel. De menukaart ziet er erg leuk (en lekker) uit & zoals altijd kon ik weer niet kiezen :)

Uiteindelijk zijn we allebei voor de kibbeling gegaan, waarbij ik ook nog sweet potatoe fries nam. De kibbeling was erg verassend. Heel anders dan normaal, maar heel erg smakelijk. Ik vind het altijd zó leuk om nieuwe dingen uit te proberen, dus dat de kibbeling anders was dan de kibbeling die we gewend waren was alleen maar positief. Het enige nadeel was: het kleine beetje saus dat we kregen voor de grootte van dit portie, maar misschien is dat wel persoonsgebonden, ik houd gewoon van lekker veel saus. :)

Ook de sweet potatoe fries ben ik positief over te spreken. De saus hierbij was ook heel erg lekker.

Kibbeling €6
Sweet potatoe fries €3

Ik kom hier zeker nog eens terug om de rest van de kaart uit te proberen!

http://www.altijdindebuurt.nu
Weena 709, 3013 AM Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *