Beauty Business

Hoe mijn avontuur begon

15 september 2018

Vanaf vandaag zal ik op mijn blog ook berichten gaan delen over beauty en cosmetica en mijn business. Velen van jullie kennen mij misschien (nog) niet en weten niet wat ik precies doe. In deze post zal ik dat allemaal kort gaan uitleggen!

Een paar maanden geleden, op 1 mei 2018, werd ik door een vriendin getagd in een oproepje op Facebook, via daar leerde ik een hele lieve meid kennen. Zij vertelde wat over haar werk en dat ze opzoek was naar ambitieuze meiden aan wie zij deze kans ook aan kon bieden. Met volle enthousiasme zei ik eigenlijk meteen ja. JA, JA, JA, ik kon het niet geloven! Ik ben meteen begonnen aan het opbouwen van mijn eigen business, ik was al lange tijd op zoek naar iets wat ik thuis kon doen, iets wat echt van mij is en waarin ik alles zelf kan bepalen. Op dat moment was ik net weer 7 maanden terug bij mijn oude werkgever, ik zat 3 dagen achter de kassa en was daarnaast bezig met mijn studie. Ik was zo NIET blij en ongelukkig met wat ik op dat moment deed en zag hierin een uitweg, eindelijk .. dacht ik, dit is waar ik al die tijd naar zocht!

Op dit moment ben ik zo onwijs blij met wat ik dagelijks doe, ik promoot en verkoop producten van een Amerikaans merk met hoge kwaliteit. Toen ik hieraan begon ben ik distrubiteur geworden van dit bedrijf en nu verkoop ik meer dan 200 beauty en cosmetica producten! Het is enorm hard werken, dagelijks ben ik opzoek naar klanten, ben ik bezig met het testen van producten, foto’s maken, maken en plaatsen van berichten over de producten en ook coach ik daarnaast teamleden in het starten van deze business en er komt nog zo veel meer bij kijken! Ik heb een uiteindelijk doel voor ogen, daar sta ik op dit moment nog ver vanaf, maar ik weet dat ik dat het uiteindelijk te bereiken is met deze business en dat ik daar ooit zal gaan komen!

Naast het opbouwen van mijn eigen business ben ik Virtual Assitant voor 3 bedrijven en ben ik bezig met het afronden van mijn opleiding Crossmediale Communicatie.

Mocht je na deze post nog vragen hebben, meer te weten willen komen over het opstarten van jouw eigen business of iets willen weten over de producten die ik verkoop? Dan kun je me altijd een berichtje sturen op Facebook, dan kletsen we erover!

Ook kun je alles in de gaten houden via:
Mijn Facebook groep
Mijn Facebook pagina
Of stuur me even een e-mail

Liefs Cherissa

No Comments

Leave a Reply