Food

High tea bij The Tea Lab

9 juni 2017

Vorig jaar augustus gaven Xaviera & ik een High Tea cadeau aan Jessica voor haar verjaardag. 9 maanden later, mei 2017, was het dan ein-de-lijk zover! We wouden wel eens wat anders dan zo’n ‘standaard high tea’ op een 3 laags etagΓ¨re. De keuze was al snel gemaakt, we bezochten The Tea Lab in Rotterdam.


De high tea heeft zo veel lekkere dingetjes! Wij hadden de normale high tea, je kan hier overigens ook vegan(!) & glutenvrij hightea’en. Sinds kort is er zelfs een High Iced Tea! Te leuk voor in de zomer! 😍

De high tea bestond onder andere uit onbeperkt losse thee, biologisch brood, een oathie (brood gemaakt van havermout), hummus, kruidenkaas, gegrilde groenten, een mini salade van zoete aardappel & geitenkaas & biologische yoghurtjes. Naast al die tΓ© lekkere hartige dingen waren er ook zoetigheden: vegan banana bread, brownies, red velvet taart & een energyball met dadels. We hebben echt genoten van deze high tea, ik krijg spontaan weer trek als ik er zo over schrijf. (Misschien komt dat gewoon omdat ik nog moet ontbijten, ga ik zo maar even doen ..)

Het is dus wel duidelijk. The Tea Lab is zeer aan te raden! Niet alleen door hun lekkere high tea’s, want de rest van de menukaart mag er ook wel wezen! ;)

No Comments

Leave a Reply